Jeg har flyttet!

Jeg har flyttet fra blogspot til wordpress for å få litt mer valgfrihet. Du finner meg nå på http://junepune.com
Velkommen!

torsdag 26. november 2009

3D ultralyd i dag :)

Ja, da var dagen endelig kommet, og det ble bestemt i går kveld etter leggetid at poden skulle få være med, så i dag tidlig pakket jeg "lykkesekken", med masse frukt, bøker, rosiner og litt leker, og så satte vi nesen mot "storbyen". Skulle ta halv 9 ferga, da klaffet det perfekt med timen kl halv 10. Møtte mamma som skulle være med på parkeringsplassen, og så satt vi å venta en liten stund før vi slapp inn..

Poden klarte seg ganske bra.. Han var litt småsutrete når skjermen bare var i 2D, men litt bestikkelser fra "lykkesekken" holdt humøret sånn passelig på plass. Vi fikk se leeeeenge, siden det var så utrolig vanskelig å få skikkelige bilder, lillerusket lå med begge hendene foran ansiktet hele tiden, og i tillegg sammenkrøket i tverrleie.. En skikkelig sjenert en..

Fikk også endel tungpust av å ligge på ryggen, så måtte ligge litt på siden innimellom, men det gikk bra..

Et par bilder:


Som fargen på skriften avslører er det en liten prinsesse i magen min, er litt skeptisk, for jente kan jeg jo ikke og ikke liker jeg små kjoler med masse dillerier på heller.. Men tar utfordringen alikevel


Limer med litt info fra babyverden.no jeg om uke 27 som jeg er i nå:


Fra 27 uker og 0 dager til 27 uker og 6 dager av svangerskapet.
Vekt: 1000 g
CRL: 23,5 cm
Full lengde: 32 cm

OM BARNET

Fosteret er i begynnelsen av denne uken 25 uker gammelt. Denne uken åpner gjerne fosteret øynene for første gang, men det ser ikke særlig godt. Nyfødte barns syn er heller ikke særlig godt utviklet, og de er nærsynte. Hørselen er mye bedre enn tidligere, så fortsett å prate og synge for fosteret! Lydene vrenges nok noe av fostervannet, og fosteret har gjerne vernix i ørene også.

Nå samles nytt fett under huden hele tiden, slik at huden blir mindre gjennomsiktig og rynkete. Hjertelyden kan høres i stetoskop, og enkelte vil kunne høre det lille hjertet slå ved å legge øret mot magen.

Du begynner kanskje å merke at fosteret har fått tydeligere søvnmønster, og vil kunne kjenne igjen aktive og rolige perioder på omtrent samme tidspunkt fra dag til dag.


4 kommentarer:

 1. Så koooselig! :) Ultralyd er utrolig gøy, fikk ikke sett gutten vår i 3d når han lå inni magen, men håper på å få gjort det med neste :)

  SvarSlett
 2. Så vakker hun er ♥ så snill storebror var da :D

  SvarSlett
 3. Å så spennende !!! masse lykke til i innspurten !

  - lille L

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en hilsen ♡ Jeg setter stor pris på hver eneste en av dem.

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails