Jeg har flyttet!

Jeg har flyttet fra blogspot til wordpress for å få litt mer valgfrihet. Du finner meg nå på http://junepune.com
Velkommen!

onsdag 27. januar 2010

Noen bilder fra oss.

Dagene går jo fremover selvom sambo er på jobb. Poden savner pappaen sin noe veldig, og pappaen savner han. Så her er et blogginnlegg dedikert til han. Så han får se ferske bilder av go`gutten sin.

Her en dag satt jeg i soffaen å strikket, poden var litt rundtomkring å lekte i huset med kattene. Plutselig hører jeg en litt dempet lyd, en som roper på mammaaaaaaa og ler seg skakk.. Dette er synet som møtte meg på badet: 


 


En gutt som var veldig fornøyd med utført bragd.

Så i dag kom det endelig pakke til poden i posten. Han har vært litt deppeleppe for at alt som har kommet av pakker i det siste bare har vært til babyen. Så nå benyttet jeg sjangsen å brukte trumfpengene mine hos Flust.no. Har hørt mye om en lekesand som skal være så bra på mammaforumet mitt, men den har vært umulig å oppdrive. Så når den dukket opp der så MÅTTE jeg bare slå til. Og snakk om lykkelig gutt som ble hentet i barnehagen i dag, og det lå STOR pakke i bilen som baaaaare var hans, og IKKE babyen sin. :D
Dette er noe av det kjekkeste vi har hatt i hus, gutten min, som sjelden leker med samme leke i mer enn 10 minutter om gangen satt i 2 1/2 TIME. Og når vi pakka den ned og satt den på kjøkkenboda så sa han "Mamma, detta va veldi kjækt".
Søte gutten min. 

Barnetv er også en kosestund. Han er ofte å finne i denne stillingen for tiden.
Har også ferdigstillt litt strikkegreier til babyen. Men nå er det foreløbig stopp på strikkede babyklær. Begynner å bli vel nok nå..
Body og ribbestrikket bukse.. Denne ble strikket rundt i livet og frem og tilbake i beina og montert etterpå. Resultatet ble brukende, men ikke så veldig pent. 


2 kommentarer:

  1. Golj guti sin de<3 Å en skulla ALDRI trutt du va nybegyndar i strikkinga, kjæmpe fint resultat på ferdi srikka body å bokse<3

    SvarSlett
  2. Så søt han var der han satt i vaskemaskinen, hihi.. og skjønner godt at han likte den sanden, den så jo så moro ut.

    SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en hilsen ♡ Jeg setter stor pris på hver eneste en av dem.

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails